بازدید فرماندار شهرستان آمل از پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زارعی فرماندار ویژه شهرستان آمل به همراه دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه و هیات همراه از پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بازدید کرد.

در این بازدید میدانی، دکتر حاجی زاده مقدم ضمن عرض خیر مقدم خدمت فرماندار شهرستان آمل به اولین و تنها دانشگاه دولتی شهرستان از روند توسعه و اقدامات صورت گرفته پردیس و ساختمان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل توضیحاتی را ارائه دادند.

در ادامه رییس دانشگاه ابراز امیدواری کرد با کمک مسئولین محترم شهرستان آمل و نگاه ویژه فرماندار محترم شهرستان به دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بتوانیم به پیشرفت و توسعه علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی کمک نماییم.

سپس دکتر زارعی فرماندار شهرستان آمل از جناب آقای دکتر حاجی زاده مقدم به پاس زحماتشان در توسعه و پیشرفت این دانشگاه در مدت تصدی ایشان تقدیر و تشکر کردند و بیان داشتند که سعی و تلاش ما بر این خواهد بود که در شهرستان آمل به آموزش و پژوهش نگاه ویژه داشته باشیم تا جوانان عزیزمان بتوانند از این فضا آموزشی استفاده کافی داشته باشند تا بتواند آینده کشورمان را بسازند.

فرماندار شهرستان آمل در ادامه با حضور در جلسه شورای فنی دانشگاه، در جریان پیشرفت های دانشگاه و جزییات برنامه جامع دانشگاه قرار گرفت.