07 آذر 1400
برگزاری کارگاهHIVT، ایدز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دفتر مشاوره و با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه، روز شنبه 06 آذر 1400، کارگاه آموزشی تحت عنوان «آموزش و پیشگیری از HIV ، ایدز» برگزار کرد.
در این نشست خانم دکتر سالاریان اطلاعاتی درباره ویروس HIV و بیماری ایدز، آمار مبتلایان در ایران، راه‌های انتقال آن، افراد و گروه‌های در معرض خطر، چگونگی شناسایی ویروس در بدن، راه‌های پیشگیری و درمان، همچنین به لحاظ روانشناختی برخورد با بیماران در فضای جامعه و نیز در نظر گرفتن مسائل روحی روانی بیماران در محیط‌های درمانی و جامعه، ارائه شد.

وی با اشاره به کاهش سن ابتلا و افزایش تعداد مبتلایان به ویروس اچ آی وی گفت: «باید اطلاع رسانی درست و علمی و به دور از هرگونه برخورد احساسی در این زمینه صورت گیرد و نسل جوان به‌خصوص دانشجویان که پوینده‌ترین نسل جوان، کشور را تشکیل می‌دهند، راه‌های پیشگیری و انتقال این بیماری را بدانند».
وی «تغییر نگرش» را مهم‌ترین اصل برای پیشگیری و کنترل این بیماری دانست و دانشگاه را بهترین محل برای سرمایه گذاری و تغییر نگرش در خصوص این بیماری عنوان کرد.

معاونت دانشجویی

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل