تولید روزانه 15 هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با کمک بسیج سپاه

03 فروردین 1399

در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام گرفت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ، در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا و کمک به سازمان‌های مسئول در تهیه ملزومات بهداشتی مورد نیاز، خط تولید روزانه 15 هزار لیترماده ضدعفونی کننده بهداشتی و استاندارد در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل راه‌اندازی شد.

بر اساس این گزارش، دکتر داوود دومیری گنجی رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین و دکتر رضوی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به صورت جداگانه از تولید ماده ضدعفونی کننده بهداشتی و استاندارد در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت تولیدکنندگان این محصول قرار گرفتند.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن قدردانی از حمایتهای بسیج سپاه استان و نیز زحمات صادقانه جهادی دانشجویان و کارکنان بسیجی اعلام کرد: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با جدیت و اهتمام ویژه، همراه و حامی فعالیت‌های دانشگاهی است تا انشاءالله ملت بزرگ ما به زودی و با همت تمامی مسئولان و آحاد ملت، از خطر شیوع ویروس کرونا رهایی یابند.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل