09 دی 1402
صعود 7 پله ای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در رتبه بندی ملی ISC

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مجتبی رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اشاره به صعود 7 پله‌ای جایگاه دانشگاه، از اخذ رتبه 54 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در رتبه‌بندی ملی موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) دانشگاه‌های جامع کشور در سال 1401-1400 خبر داد.

ایشان افزودند: رتبه‌بندی ملی ISC برای ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، معیارهای اصلی آموزش، پژوهش، فنآوری و نوآوری، بین‌المللی‌سازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات با ضریب تاثیر های متفاوت در نظر گرفته می‌شوند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در پایان با اشاره به اینکه همه ارکان دانشگاه در بهبود جایگاه دانشگاه موثر بوده‌اند، ابراز امیدواری کردند که با تلاش همه بخش های خانواده بزرگ دانشگاه این روند بهبود با شتاب بیشتر در سال های پیش رو ادامه‌دار باشد.

لازم به ذکر است که در این رتبه‌بندی، اطلاعات پژوهشی مربوط به بازه زمانی 2020 - 2018 لحاظ شده است

روابط عمومی دانشگاه