08 تیر 1399
نشست خبری ریاست محترم دانشگاه با اصحاب رسانه

پیشرفت 80 درصدی پروژه‌ ملی دانشکده دامپزشکی/ عقد قراردادهای پژوهشی دانشگاه فناوری نوین آمل با ارزش 10 میلیارد ریال

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به پروژه‌ ملی دامپزشکی با پیشرفت 80 درصدی، گفت: تاکنون برای پروژه ملی دانشگاه دامپزشکی حدود 11 میلیارد تومان هزینه شده است.

این مسؤول با اشاره به پروژه‌ ملی دامپزشکی با پیشرفت 80 درصدی، خاطرنشان کرد: حدود یک سوم از دانشجویان این دانشگاه را علاقمندان رشته دامپزشکی شکل می‌دهند که تاکنون برای پروژه ملی دانشگاه دامپزشکی حدود 11 میلیارد تومان هزینه شد و امید داریم این پروژه بزرگ برای سال تحصیلی آینده به بهره‌برداری برسد.

دومیری‌گنجی با اعلام فضای فیزیکی 5 هزار مترمربعی دانشکده دامپزشکی در پنج طبقه، اذعان کرد: برای تکمیل این پروژه حدود 50 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.وی مشکل اصلی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین را کمبود فضای فیزیکی دانست و گفت: باید مسؤولان شهرمان با  افزایش فضای فیزیکی کمک بسیاری بزرگی کرده و زمینه علم‌آموزی را بیشتر از همیشه کنند.