پیام تبریک رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت ولادت باسعادت حضرت ولیعصر(عج)

23 فروردین 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر داوود دومیری گنجی به شرح ذیل می باشد:

آن لحظه ی زیبا از شب نیمه شعبان، آسمان سامرا از ظهور معجزه دیگری به خود می‌بالید و شکفتن آخرین غنچه زیبای بوستان فاطمی در دامن نرگس زیباترین صدف گوهر آفرینش و یوسف سپید سیمای مشکین چشم دلربا را به عرشیان و زمینیان مژده می‌داد، او آمد و با آمدنش امید به برپایی عدل در دل و جان شیفتگان عدالت، حیاتی دوباره یافت. چه مبارک مولودی که وجود مطهرش جهان را از شر ظالمان و ستمگران تطهیر، زمین را پر از عدل و داد کرده و کاخ‌های ظلم و ستم را فرو می‌ریزد و خجسته باد میلاد نوری که سحر با شبنم لطفش بیدار می‌شود و خورشید در انتظار سلامش طلوع می‌‌کند.

روز میلاد با سعادت دوازدهمین گل بوستان نبوی حضرت صاحب الزمان ارواحنا فداه مصادف است با هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)، قشر امنیت آفرین، مخلص و جان برکفی که در کسوت گمنامی و با تکیه بر اخلاق و صفات نیک، وظایف حساس و ارزشمندی را برای حفظ و دفاع از امنیت، منافع و مصالح کشور و نظام جمهوری اسلامی بر عهده دارند.

اینجانب فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت، عدل گستر گیتی، امام المبین، حجت الله علی العالمین، مهدی موعود (عج) را به محضر مردم شریف استان ایلام و همه منتظران آن حضرت تبریک عرض کرده، از خداوند متعال تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیروزی و سربلندی همه مستضعفان عالم را مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل