پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان؛ عید تجلی بندگی، از خودگذشتگی و ایثار را به تمامی مسلمانان به خصوص مردم مومن و ولایتمدار شهرستان آمل و جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید سعید قربان، جلوه‌گاه سرسپردن در برابر فرمان معبود و تجلی فضل و رحمت واسعه پروردگار و بالاترین و خالص‌ترین حد طاعت و بندگی در برابر خالق و شکوه ایثار و ایمان مخلوق است.

عید قربان، جشن رهیدن از اسارت نفس و منیّت‌های زمینی، تعلقات دنیوی و وسوسه های شیطانی است، عید قربان عید شکست ابلیس و پیروزی و سربلندی ایمان و یقین و ابراهیمیان عاشقی است که در پاسداری از خون شهیدان و ارزشهای الهی و انقلابی و حفظ و حراست از مرزهای ایران اسلامی شور و حماسه آفریدند و از هیچ ایثار و احسانی دریغ نمی‌ورزند، روزیست که زیباترین جلوه تعبد در برابر خالق عیان می‌گردد و پرشکوهترین عشق‌ها رقم می‌خورد.

امروز جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و اتحاد برای مقابله با شیطان صفتان و خنثی کردن توطئه‌های تفرقه افکنانه ‌دشمنان است و ایام مبارکی همچون عید سعید قربان می‌تواند مظهر وحدت و یکپارچگی باشد.

اینجانب فرارسیدن دهم ذی‌الحجه، موسم رستگاری حج و عید بزرگ و خجسته قربان و آغاز دهه امامت و ولایت را به تمامی مسلمانان جهان بویژه مردم مومن و ولایتمدار شهرستان آمل، اعضا محترم هیات علمی، یاوران علمی گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و همه انسان های حقیقت طلب تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم که همگان با تمسک به آموزه‌های رفیع دین مبین اسلام بتوانند از برکات معنوی این ایام بهره‌مند گردند و در مسیر قرب الهی گام بردارند.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه