پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر

12 بهمن 1401

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این پیام آمده است:

بهمن، ماهی است که غیور مردان ایران زمین استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به میهن عزیزمان به ارمغان آوردند و قفل‌های بسته‌شده را یک‌به‌یک به روی ملت گشودند. در دهه فجر، بعد از قرن‌ها با قیام ملتی از جنس نور اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه نقطه عطفی تعیین‌کننده و بی‌مانند در تاریخ ایران زمین به شمار می‌رود.

چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی را علیرغم تمامی تلاش‌ها برای نا امید کردن مردم، تهدیدها، فشارهای اقتصادی، تحریم‌ها و انواع جنگ‌های روانی در حالی آغاز می‌کنیم که ملت عزیز و غیور کشورمان توانمندی‌های فرزندان وطن را با خودکفایی، استقلال و همراهی در اهداف ملی را به تصویر کشیدند و سربلندی پرچم سه رنگ پرافتخار کشور را بر فراز قله‌های توسعه و آبادانی برافراشتند.

از تمامی اعضای مجموعه بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل می‌خواهم همچون همیشه، در مسیر تحقق رسالت‌های علمی، تمامی توان خود را در راستای ارتقای جایگاه جامعه دانشگاهی قدم برداشته و به‌عنوان یکی از مجموعه‌های پیشرو کشور در عرصه علم و فناوری نقش‌آفرینی کنند.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره تمامی شهدای پرافتخار انقلاب اسلامی از پروردگار ایزد منان می‌خواهم تمامی فرزندان شریف این آب‌وخاک به مدد همت مسئولان این نظام و همراهی مردم عزیز ایران اسلامی، به قله‌های عظیم سربلندی و افق‌های روشن توسعه دست یابند.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل