07 آذر 1400
آیین عطر افشانی، گلاب پاشی و زیارت گلزار شهدا

آیین عطر افشانی، گلاب پاشی و زیارت گلزار شهدای امامزاده ابراهیم ع آمل در هفته دفاع مقدس

مراسم عطر افشانی مرقد مطهر شهیدان جنگ تحمیلی توسط سرپرست دانشگاه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با هدف تجدید میثاق با شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، آیین غبارروبی و زیارت قبور پاک شهیدان با حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و فرماندهی سپاه پاسداران منطقه، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه و بسیج ادارات شهرستان برگزار گردید.

سرهنگ عسگری فرمانده سپاه ناحیه آمل در این مراسم گفت: تجلیل از مقام شهدا، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که با جانفشانی مانع از تصرف خاک کشور عزیزمان به دست بیگانگان شدند از کوچکترین وظایف ماست.

وی ضمن ادای احترام  به شهدای انقلاب اسلامی، خانواده شهدا را چشم و چراغ هدایت جامعه نامید .

ایشان ولایت مداری و تاسی از فرهنگ ائمه اطهار را ویژگی شهداء شمرده و افزود: سیره و روش زندگی شهیدان همواره در جامعه اسلامی زنده باقی خواهند ماند و امیدواریم به لطف خداوند متعال بتوانیم با تداوم راه شهداء مسئولیت خطیری که بر عهده داریم را به خوبی انجام داده و شرمنده شهدا نباشیم .

در ادامه این مراسم معنوی حضار عطرافشانی و غبار روبی مزار شهدا وقرائت فاتحه به روح پاک ایشان، به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام کرده، و با نثار شاخه های گل بار دیگر با آرمانهای شهیدان انقلاب اسلامی و امام شهدا تجدید میثاق نمودند.

یاد و خاطره حماسه سازی ها و ایثارگری های شهدای والامقام  انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم، پیوسته ی ابام گرامی باد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل