02 آذر 1400
به مناسبت هفته بسیج برگزار گردید

مراسم گرامیداشت هفته بسیج همراه با روایتگری سردار کوهستانی و تجلیل از بسیجیان فعال در نمازخانه سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به همت امور فرهنگی و با تلاش بسیج کارمندی و بسیج دانشجویی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسمی در روز دوشنبه 1 آذرماه بعد از نماز ظهر با حضور سردار کوهستانی، سرهنگ پاسدار اسماعیلی راد، سرپرست محترم دانشگاه، و همچنین سایر مسئولین دانشگاه و تعدادی از دانشجویان در نماز خانه سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای برنامه بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، سردار کوهستانی، یکی از راویان دوران هشت سال دفاع مقدس طی سخنانی به ذکر خاطراتی از شهدای گرانقدر انقلاب پرداخت و با اشاره به آن دوران مقدس گفت :
” اوج هدیه خدا به جهادگرانش شهادت است که نصیب هر کسی نمی شود، شهدا از همه چیز خود برای کسب رضای خدا گذشتند.”
وی با اشاره به ویژگیهای شهدا از جمله ایمان به ولایت و شجاعت، صداقت در کارها و خلوص نیت و ... گفت: ویژگیهای شهدا باعث شد آنان برای همیشه الگوی نسل های بعد باشند.
در پایان بیان داشت: بایستی قدردان خون عزیزانی باشیم که برای امنیت ما از جان خود گذشته اند و نسبت به مسائلی که پیرامون ما اتقاق می افتد بصیرت داشته باشیم.

در ادامه این مراسم از تنی چند از استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی و همچنین از مسئول بسیج کارمندی که عهده دار برگزاری این مراسم ارزشمند بودند تقدیر شد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل