دکتر داود دومیری گنجی در پیامی درگذشت پدرگرامی دکتر محمد سلیمانی لشکناری را تسلیت گفت.

29 بهمن 1399

رئیس دانشگاه تخصصص فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدرگرامی دکتر محمد سلیمانی لشکناری را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داود دومیری گنجی، رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدر دکتر محمد سلیمانی لشکناری، رئیس آزمایشگاه های دانشگاه را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر محمد سلیمانی لشکناری
برادر بزرگوار و همکار محترم

خبر تاسف بار درگذشت پدر گرامیتان موجب اندوه فراوان شد. با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن مرحوم را به جنابعالی تسلیت عرض کرده، از پیشگاه ایزدمنان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

داود دومیری گنجی

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل