دیدار ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با مدیرعامل شرکت دیرگداز

20 اردیبهشت 1402

دیدار ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با مدیرعامل شرکت دیرگداز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به همراه رییس ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه با مهندس شفیق مدیر عامل شرکت دیرگداز، دیدار و گفت‌وگو کرد.

مهندس شفیق در این دیدار با اشاره به لزوم ارتباط عمیق‌تر دانشگاه و صنعت گفت: یکی از دغدغه‌های صاحبان صنایع، کم‌بود نیروی انسانی ماهر و متخصص است که امیدواریم با ارتباط بیش‌تر دانشگاه و صنعت این کم‌بود برطرف شود.

مدیرعامل شرکت دیرگداز با اشاره به دانش و فناوری‌های نوین افزود: بهره‌گیری از ظرفیت پارک‌های فناوری و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، بستر لازم را برای شکوفایی اقتصاد کشور و حضور تولیدات داخلی در بازارهای رقابتی جهانی فراهم می‌آورد.

وی ادامه داد: حضور دانشجویان در بخش صنعت، علاوه بر ایجاد انگیزه برای ایشان در زمینه تولید، به آن‌ها کمک می‌کند تا از طریق نیازسنجی واحدهای صنعتی و هدفمندسازی پروژه‌های تحقیقاتی، به تولید محصول باکیفیت و مورد نیاز کشور کمک کنند.

مهندس شفیق با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالای شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه گفت: با وجود شهرک های صنعتی در شهرستان آمل زمینه حضور موثر دانشجویان و نخبگان در عرصه‌های تولیدی فراهم است و می‌توانیم با تدابیری دانشگاهیان را به سمت فعالیت بیش‌تر در عرصه تولید تشویق کنیم.

دکتر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه نیز در این دیدار با اشاره به راه‌اندازی پویش اشتغال هم‌زمان با تحصیل در دانشگاه (کوآپ) گفت: هدف از اجرای این طرح، فراهم نمودن شرایط اشتغال و ارتقای آمادگی دانشجویان از طریق توام کردن آموزش تخصصی و مهارت حرفه‌ای و ایجاد ارتباط و پیوند نظام‌مند میان دانشگاه، صنعت و جامعه است.

دکتر حاجی زاده مقدم افزود: در این طرح با فراهم‌سازی فرصتی بی‌نظیر برای اشتغال و تحصیل هم‌زمان، دانشجو در محل کار تعامل اجتماعی را می‌آموزد و اعتماد به نفس کافی را برای ورود به بازار کار و حتی کارآفرینی به دست می‌آورد؛ ضمن این‌که گواهی دوره‌های گذرانده‌شده را نیز به عنوان سابقه کار دریافت می‌کند.

در این نشست مقرر شد کارگروه‌هایی تخصصی برای نیازسنجی شرکت دیرگداز و بررسی راه‌کارهای ارتباط موثر دانشگاه با این واحد صنعتی تشکیل شود.

روابط عمومی دانشگاه