سرپرست دانشگاه تخصصص فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدرگرامی سر کار خانم سلیمی را تسلیت گفت.

12 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدر سر کار خانم یگانه سلیمی را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

سر کار خانم یگانه سلیمی

همکار محترم

خبر تاسف بار درگذشت پدر گرامیتان موجب اندوه فراوان شد. با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن مرحوم را به جنابعالی تسلیت عرض کرده، از پیشگاه ایزدمنان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز خانواده‌ی سلیمی صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل