19 آذر 1401
عمل خیرخواهانه خرید تجهیزات کمک آموزشی توسط استاد دانشکده دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حجت الله شکری استاد دانشکده دامپزشکی، طی عمل خیرخواهانه، تجهیزات کمک آموزشی شامل یک ست سمپلر به دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل اهدا کردند.

اهدای تجهیزات کمک آموزشی به دانشگاه توسط یک عضو هیات علمی ترویج فرهنگ مشارکت مردمی در ایجاد امکانات و زمینه‌های آموزشی و تربیتی به منظور رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان ایران اسلامی عزیز و تقویت و گسترش زیر ساخت‌های آموزش عالی، توفیقی الهی و از نعمات عظیم خداوندی است که نصیب انسان های خیراندیش و خداجویی می گردد که همواره در نمایش مسئولیت اجتماعی پیشرو هستند.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل از اقدام خیرخواهانه این استاد ارجمند تشکر و قدر دانی می نماید و سلامتی و توفیق روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.