مراسم تودیع و معارفه معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه معاونت دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور ریاست دانشگاه و اعضا هیئت ریسه در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم طی حکمی از سوی دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر محمد سلیمانی لشکناری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین به ترتیب به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی این دانشگاه منصوب شدند و از زحمات دکتر سعید سیفی در مدت تصدی ایشان تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه در سخنانی با تاکید بر اهمیت معاونت دانشجویی گفت: یکی از مهم ترین وظایف دانشگاه ارائه خدمت به دانشجویان است و حوزه معاونت دانشجویی که نزدیک ترین تعامل را با دانشجویان برقرار می نماید در این زمینه موثرترین نقش را دارد.

وی با تاکید بر لزوم حمایت بی دریغ از دانشجویان توسط همه معاونت ها و مدیریت های دانشگاه افزود: دانشجویان و نسل جوان امروز افرادی آگاه و با استعداد هستند ولی در عین حال به هدایت و راهنمایی نیاز دارند.

رییس دانشگاه در امور هیئت ها با تاکید بر لزوم برخورد مناسب با روحیه انتقادی دانشجویان تصریح کرد: تفکر انتقادی دانشجویان بسیار با ارزش است امیدواریم که حوزه معاونت دانشجویی همچون گذشته در تعامل مفید با دانشجویان باشد.

در بخش دیگری از این جلسه، دکتر سعید سیفی معاون سابق دانشجویی دانشگاه ضمن تشکر از همه مدیران و کارکنان حوزه معاونت دانشجویی تاکید کرد: در حوزه معاونت دانشجویی رویکرد فراجناحی حاکم بوده است و امیدواریم که با وجود کثرت سلیقه های مدیریتی، این حوزه همچنان در خدمت رسانی به دانشجویان موفق باشد.

دکتر محمد سلیمانی لشکناری معاون دانشجویی دانشگاه نیز در سخنانی با ابراز امیدواری در ارائه خدمت رسانی هر چه بهتر به دانشگاه گفت: نگاه های متفاوتی در عرصه خدمت رسانی به جامعه وجود دارد اما مهم ترین مسئله در این حوزه خدمت به دانشجویان است.