05 دی 1402
نشست صمیمی ریاست دانشگاه با اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شورای صنفی - رفاهی دانشجویان طی جلسه‌ای با حضور رییس دانشگاه و معاونت دانشجویی برخی مشکلات و مسائل موجود دانشجویان را بیان و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.

در این نشست، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه، دکتر محمد سلیمانی معاون دانشجویی، جناب آقای حمیدرضا ذوالفقاری رییس اداره خدمات رفاهی دانشجویان، میکائیل آقاتابای دبیر شورای صنفی رفاهی دانشجویان و سایر اعضای این شورا نیز حضور داشت.

اعضا شورای صنفی - رفاهی دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این نشست ضمن تشکر از زحمات دکتر حاجی زاده و مسئولین محترم دانشگاه، برخی از مهم ترین مطالبات صنفی دانشجویان از جمله موضوع آموزشی و پژوهشی، نوع و کیفیت غذا، حوزه رفاهی، مسائل ایاب و ذهاب و خوابگاه ها نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این نشست توضیح داد که شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، همواره نشست های منظم با تیم مدیریتی دانشگاه دارد و همه کوشش آن است که مشکلات صنفی دانشجویان دانشگاه رفع شوند و میزان رضایت دانشجویان افزایش یابد.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم تصریح کرد شورای صنفی - رفاهی دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نماینده منتخب دانشجویان است و مطالبات صنفی دانشجویان را به مسئولان دانشگاه منتقل می کند و البته فضای تعامل برای کاستن از نظام مسائل صنفی - رفاهی دانشجویان، حاکم است.

دکتر محمد سلیمانی معاونت دانشجویی از تلاش های اعضا شورا صنفی تشکر کردند و خاطر نشان کردند که با حضور فعال اعضا شورا صنفی که یک امری ضروریست در دانشگاه بتوانیم مشکلات دانشجویی را برطرف نماییم.

در ادامه نیز درخصوص مسائل مطرح شده در جلسه تصمیم گیری های لازم صورت پذیرفت.

روابط عمومی دانشگاه