پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پیام تبریک عید سعید فطر ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فطر همان بازگشت به سرشت و گزینش دوباره انسان برای اتصال به خداوند است و عید فطر پایان «ماه» مغفرت و فضیلت است که با استغفار از گناهان آغاز می شود و با امتحان الهی، تقرب و کسب رضایت حق را رقم می زند.

عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند و حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، جامعه دانشگاهی، اساتید محترم، همکاران عزیز، دانشجویان گرامی و مردم مومن و متدین و شریف شهرستان آمل تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل