پیام تسلیت دکتر دومیری گنجی «رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل » در پی درگذشت حاج علی محمد توکلی

05 فروردین 1399

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت حاج علی محمد توکلی ، خیر و خادم افتخاری امام رضا (ع) که در عرصه های مختلف خدمات ارزشمندی از خود به یادگار گذاشت، موجب تاسف و تاثر فراوان گردید.

اینجانب به نمایندگی ازهمکاران و دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل این ضایعه و مصیبت را به خانواده های آقای ثقفی و توکلی تسلیت عرض نموده، و برای ایشان از خداوند متعال علو درجات، رحمت وغفران الهی وهمچنین صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می نمایم. انشاالله خداونداوراهمنشین اربابش امام رضاعلیه السلام بگرداند.

روحش شاد و یادش گرامی