پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت سی و یکمین سالگردملکوتی ارتحال امام راحل

13 خرداد 1399
پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت سی و یکمین سالگردملکوتی ارتحال امام راحل

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل طی پیامی فرا رسیدن سی و یکمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین 15خرداد را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام تسلیت دکتر دومیری گنجی آمده است:

بسمه تعالی

در چهاردهم خرداد ماه، خورشیدی غروب کرد که بدون تردید، تاریخ اسلام پس از پیامبر و ائمه معصومین(ع)، شخصیتی مانند او سراغ ندارد.

امام خمینی(ره)، ثابت کرد که اسلام زنده است و می تواند مبنای نظامی اجتماعی قرار گیرد. او افکار خفته جهان اسلام را بیدار کرد و اندیشه های اسلام ناب را در مسئله حکومت و نظام اسلامی به جهان و جهانیان معرفی کرد.امام خمینی (ره) با سلوک علمـی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید؛ جفاها دید، اما با ثبات قدم، روشنگری و تبیین راه درست و نادرست، گام در راه امام آزادگان اباعبدالله الحسین(ع) گذاشت تا رهروانش نه با اکراه، بلکه با اختیار، مسیر فردوس برین گیرند.

دانشگاه نیز از منظر معمار کبیر انقلاب، مبدأ هر گونه تغییر و تحول در جامعه است، امید می رود دانشگاهیان عزیز در سایه خودباوری و پشتکار، روشنگری و بیان حقایق منشأ خیر و برکت فراوان باشند و در راه معرفی و ترویج اندیشه های متعالی، اهداف و زوایای زندگی پربرکت آن بزرگوار، به نسل حاضر و آینده گام بردارند.

در سالگرد ارتحال ملکوتی معلم و طبیب دلها در حالی به سوگ آن عزیز می نشینیم که به واسطه لطف بیکران الهی، رهبری فرزانه و درس آموخته مکتب امام خمینی (ره) حضرت آیت الله خامنه ای ( مدظله العالی ) سکان هدایت و رهبری ملت آزاده ایران و مسلمانان جهان اسلام را بر عهده گرفته و در پرتو عنایات حضرت ولی عصر(عج) به منزلگاه سعادت هدایت می نماید .

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای پانزده خرداد، سالروز رحلت جانگداز امام خمینی کبیر(ره) را محضر مردم شریف استان و جامعه دانشگاهی تسلیت و تعزیت عرض می کنم..

دکتر داوود دومیری گنجی

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل