05 دی 1402
پیام تسلیت هئیت رئیسه دانشگاه در پی شهادت سردار سید رضی موسوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت رئیسه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با انتشار پیامی، شهادت سردار شهید «سید رضی موسوی» را به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم(عج)، مقام معظم رهبری، فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت، ملت شریف ایران و خانواده بزرگوار سپاه سرافراز اسلام تسلیت گفتند.

در متن پیام آمده است:

ضایعه تلخ شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام، فرزند پرافتخار وطن، سرتیپ پاسدار «سید رضی موسوی» به دست جنایتکاران رژیم صهیونیستی، که سال های عمر با عزت خود را به دفاع از این آب و خاک و مبارزه با دشمنان اسلام کرد، موجب تالم فراوان گردید.

او که تا آخرین لحظه حیات پربرکتش و به مانند همرزم والامنزلتش، سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی»، آرمان پاسداری از حق در برابر باطل را متجلی ساخت و بی شک نام و یاد پرخاطره اش، تا همیشه در تاریخ وطن اسلامی، جاویدان و پرفروغ است.

ضمن عرض تبریک و تسلیت به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم(عج)، مقام معظم رهبری، فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت، ملت شریف ایران و خانواده بزرگوار سپاه سرافراز اسلام، امیدواریم روح بلند شهید سید رضی موسوی در جوار ارواح طیبه شهدا، قرین الطاف الهی قرار گیرد و به زودی شاهد برچیده شدن رژیم سفاک و جعلی اسرائیل، این غده چرکین و سرطانی در عالم بشریت باشیم.