پیام ریاست دانشگاه به مناسبت هفتمین سالگرد درگذشت خیر نیک اندیش مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل طی پیامی هفتمین سالگرد خیر نیک اندیش و نیکوکار مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی را به مردم شریف شهرستان آمل و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت گفت.

وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ اَمَلًا (کهف،46)

کارهاى ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیکوتر است.

پیام رییس دانشگاه بدین شرح می باشد:

کار نیکوی انفاق و کمک به عزیزان موهبتی است که خداوند بزرگ هر کسی را نصیب نخواهد کرد. آنان که با روح بلند و مناعت طبع، با دل پر محبت و دستانی گشاده و بخشنده، همنوعان خود را چون خود دوست دارند و شیرینی و طعم خوش زندگی را برای دیگران نیز آرزو دارند. اینان به یقین در پیشگاه حق تعالی عزیز و گرامی اند و از بهترین پاداش برخوردارند.

نقش موثر این بانوی نیک اندیش مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی در توسعه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برای توسعه علم و دانش جوانان ایران اسلامی در شهرستان آمل به همراه سایر کارهای خیر ایشان، توشه آخرت و مایه رفاه و آسایش هم وطنان خواهد بود.

اینجانب یقین دارم که با فقدان این انسان شریف، احسان و نیکوکاری در خانواده خیرین آموزش عالی کشور کم‌رنگ نخواهد شد و راه روشن این خیر نیک اندیش همچون گذشته با تمام توان ادامه خواهد یافت و و از خداوند متعال، طلب مغفرت و آرامش را از درگاه احدیت برای خیر نیک اندیش مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی مسئلت دارم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه