پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز دانشجو

16 آذر 1400
پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در آستانه فرا رسیدن روز دانشجو(16 آذر)، از سوی دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، پیام تبریکی به شرح ذیل صادر شد:

دانشجو مظهر علم و معرفت و اقتدار و نماد آزادگی و آزادی‌خواهی است.

بی شک روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.

16 آذر که سمبل پایمردی و ایستادگی دانشجویان مسلمان در برابر نظام سلطه است  یاد آور دانشجویان آزاده ای است که سینه خود را در برابر تیرهای زهرآلود و  استعماری دشمن سپر کردند و در گذر نسلها فریاد ضد استکباری و ضد استعماری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

دانشجوی آگاه و بصیر با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل ، نصایح بی دیل و دلسوزانه  رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت و شهامت می تواند به دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ  نموده و تقویت نماید.

این دانشجو با افکار کار آفرینی در دانشگاه های نسل سوم و چهارم حرکتی بی بدیل به سوی فتح قله های استقلال، خودکفایی و فخر آفرینی ایران عزیز خواهد داشت و با شعار اقتصاد مقاومتی و نه ریاضت اقتصادی چرخهای اقتصادی مملکت را به شایسته ترین شیوه به حرکت درخواهد آورد.

دانشجوی ایرانی علاوه بر اینکه به حرکت در مرزهای علوم می اندیشد همواره به برآوردن نیازهای خویش و میهن خویش می اندیشد و در این راه از خودگذشتگی و به فکر سایر هموطنان بودن را در تمامی عرصه ها مشق می کند.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دانشجو، این روز بزرگ را به تمام دانشجویان و علم‌آموزان متعهد و پرتلاش کشور به‌ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه‌ تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای همه‌ این عزیزان، توفیقات روز افزون الهی را خواستارم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم
سرپرست دانشگاه