پیام مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت 16 آذر

16 آذر 1399
پیام مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت 16 آذر

پیام مدیر فرهنگی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز دانشجو:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در این پیام آمده است:

به نام خدا

یوم الله شانزدهم آذر، «روز دانشجو» گرامی باد. این روز در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقطه ی عطفی است که هماره یادآور رشادت، جان فشانی و فعالیت های جریان ساز و غرورآفرین دانشجویان عزیز کشور است. در 16 آذرماه 1332، سندی دیگر از روح آزادی خواهی و ظلم ستیزی جوانان این مرزوبوم، در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ثبت گردید و از آن زمان تا همیشه، روز دانشجو را به عنوان نمادی از روحیه ی خروشان جنبش دانشجویی که همیشه با نشاط و افتخار، به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد، معرفی کرد .

خوشبختانه اکنون که در چهارمین دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به سر می بریم، دانشجویان ما همچنان طلایه داران استقلال طلبی و عدالت خواهی هستند و به عنوان مرجعی علمی و اجتماعی و آینده سازان میهن عزیز اسلامی از ظرفیت های بی پایانی برای استمرار این مفهوم برخوردارند.

به یقین پاسخ و راه حل پرسش ها و مسائل مختلف جامعه در دست دانشجویان کشور است و شادابی و نشاط جامعه، به پویایی و امید دانشجویان بسته است. از همین رو، روز دانشجو فرصت مغتنمی است تا ضمن بازخوانی فعالیت های مؤثر دانشجویان در کشور و تأمل در جایگاه آنان، باری دیگر به خرد، هوش و خلاقیت آنان اعتماد کنیم و بدین ترتیب از ظرفیت بزرگ جریان دانشجویی کشور برای رشد و ارتقای هرچه بیش تر کشور عزیزمان بهره ببریم.

اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره ی شهدای مبارزه 16 آذر 1332، روز دانشجو را به محضر تمامی دانشجویان ارجمند، به ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک و تهنیت عرض نموده، بهروزی، موفقیت و سربلندی همگان را از خداوند منان خواستارم.

مجتبی رنجبر

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه